Vacatures

De nieuwe gemeente Altena start op 1 januari 2019 en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling ontstaat een uitgestrekte gemeente in Noord-Brabant met 21 kernen die grenst aan Zuid-Holland en Gelderland. Ook de Biesbosch maakt onderdeel uit van de nieuwe gemeente Altena. De gemeente Altena heeft ruim 54.000 inwoners en beslaat een grondgebied van 226,6 km2.

De nieuwe gemeente vindt het belangrijk om te participeren in maatschappelijke initiatieven en dat de samenleving participeert in gemeentelijke initiatieven. Kernwoorden hierin zijn: zelfredzaamheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Dit is ook vastgelegd in onze toekomstvisie. Om dit te realiseren stelt Altena de samenleving centraal, werken we van buiten naar binnen, is de organisatie wendbaar en flexibel én werkt men samen.

Organisatie

De organisatie omvat 325 fte en bestaat uit een directie, transitieteam en 17 teams aangestuurd door teammanagers en de griffie onder leiding van de griffier. De nieuwe organisatie is eigentijds, effectief en efficiënt, met een dienstverlening die verbindend en op maat is. De organisatie is krachtig en wendbaar om te kunnen anticiperen op veranderingen in de bestuurlijke en maatschappelijke omgeving. Altena is een aantrekkelijke werkgever en creëert een vitale organisatie waarin het prettig werken is. Belangrijke kenmerken zoals beschreven in de organisatiefilosofie zijn: flexibele en wendbare organisatie, lerende en reflecterende werkomgeving en ondernemende en oplossingsgerichte instelling. Deze waarden worden vertaald naar algemene competenties voor iedereen.

Vacatures

Vacatures bij de gemeente Altena worden hieronder geplaatst. Zijn er op dit moment geen vacatures? Kijk dan ook eens op www.werkeninwestbrabant.nl.

Archief

Pagina opties