Voortgang glasvezel door Mabib

Dit item is verlopen op 17-10-2017.

Snel en stabiel internet speelt een steeds grotere rol in ons leven.

Het biedt tal van mogelijkheden voor jong én oud en het draagt bij aan de vitaliteit van het gebied. Het goede nieuws is dat snel internet nu ook voor de inwoners van het buitengebied in de gemeenten Aalburg, Wekendam en Woudrichem binnen handbereik ligt.

Mabib, een landelijke glasvezelpartij, staat namelijk op het punt om alle bewoners van het buitengebied van het Land van Heusden en Altena zicht te bieden op een razendsnel en toekomstbestendig glasvezelnetwerk. Een unieke kans om bijna 3000 adressen te voorzien van alle voordelen van snel internet. Maar dit kunnen zij niet alleen. Daarom doen zij een beroep op enthousiaste bewoners om te helpen dit mogelijk te maken. Bewoners weten immers als geen ander wat er speelt binnen de gemeenschap. Daarom is Mabib op zoek naar lokale ambassadeurs: bewoners die willen helpen om dit project tot een groot succes te maken.

Ambassadeurs krijgen uitgebreide informatie over het project en de bijbehorende planning. Daarnaast ontvangt Mabib van de  ambassadeurs graag feedback over het project en de aanpak in hun omgeving.

Indien u enthousiast bent over glasvezel en graag een bijdrage wil leveren als ambassadeur, neem dan vrijblijvend contact op met Mabib. Stuur dan een e-mail naar info@mabib.nl.

Stuur een e-mail aan Mabib

Pagina opties