Nieuws

 • Eerste paspoort in het Land van Heusden en Altena bezorgd

  Weet u dat u uw nieuwe paspoort of identiteitskaart kunt laten bezorgen? Dat kan thuis, op uw werk of zelfs op de camping.

  Op zaterdag 6 januari 2018 is in het Land van Heusden en Altena voor het allereerst gebruik gemaakt van deze nieuwe service.

 • Nieuw paspoort of identiteitskaart? Laat het bezorgen!

  Weet u dat u uw nieuwe paspoort of identiteitskaart kunt laten bezorgen? Dat kan thuis, op uw werk of zelfs op de camping.

 • Hans Peet beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Altena

  De heer Hans Peet is op dinsdag 12 december 2017 voorgedragen als beoogd griffier voor de nieuwe gemeente Altena. Zijn officiële benoeming volgt op 19 december tijdens een raadsvergadering van de gemeente Werkendam.

 • Annette van der Werf-Bramer beoogd gemeentesecretaris voor de nieuwe gemeente Altena

  Mevrouw Annette van der Werf-Bramer is op dinsdag 12 december 2017 benoemd als beoogd gemeentesecretaris voor de nieuwe gemeente Altena. 

 • West-Brabantse gemeenten investeren meer dan € 6 miljoen in verkeersveiligheid en bereikbaarheid

  De wethouders mobiliteit in de regio en de Provincie Noord-Brabant zijn akkoord met het uitvoerings-programma 2018 om de verkeerssituatie in de regio te verbeteren. Dit regionale uitvoeringsprogramma bevat projecten die de verkeersinfrastructuur verbeteren, projecten gericht op de verkeersveiligheid en het gedrag in het verkeer. De kosten van deze maatregelen bedragen samen meer dan € 6 miljoen. De provincie stelt hiervoor ruim € 3,2 miljoen subsidie in het vooruitzicht. De overige kosten betalen de gemeenten. De gemeenten in West-Brabant investeren meer dan € 4,8 miljoen in projecten die de verkeersinfrastructuur verbeteren. Een aantal projecten is al in uitvoering.

 • Denk mee met het digitaal ondernemershuis Altena!

  Wethouder van Werkendam Matthijs van Oosten roept alle ondernemers op mee te denken over de invulling van het digitale ondernemershuis. Dit virtuele platform moet dé plek worden waar ondernemend Altena alle noodzakelijke ondernemersinfo kan vinden.

 • Het eerste icoonproject Altena2019 is van start gegaan

  Maandagavond 29 mei 2017 heeft de kick off plaatsgevonden van de Jongerenraad Going4OneAltena. In aanwezigheid van vele bezoekers waaronder familieleden, raadsleden en wethouders, stelden de 17 jongeren zich voor en deelden hun motieven, om deel te nemen aan deze Jongerenraad, met alle aanwezigen.

Archief

Pagina opties