Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Altena 2019. De gemeente Altena2019 is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze inhoud actueel en juist te houden.

Komt u desondanks fouten of verouderde informatie tegen dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt daarvoor het adres webmaster@aalburg.nl gebruiken.  

Privacystatement

Voor de gemeente Altena2019 staat een zorgvuldige omgang met uw persoonsgegevens bij een bezoek aan de website centraal. De persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt de gemeente Altena2019 overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Het bezoek aan de website van de gemeente Altena2019 kan geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, welke pagina’s het meest worden bezocht of de tijdstippen van het bezoek (overdag of in de avonduren). Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruikers, houden wij bij met welk type browser onze site wordt benaderd.

Bij het aanvragen van interactieve diensten dient u bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Deze verwerkt de gemeente Altena2019 alleen om u de gevraagde dienst te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als aanvrager van het product vast te stellen en om misbruik door derden te voorkomen.

De gemeente Altena2019 behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacystatement. Het verdient aanbeveling om het Privacystatement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

U kunt op onze website ook meer informatie over het gebruik van Cookies vinden

Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Altena2019 en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Altena2019.

Pagina opties