Altena Brass voor Altena op 4 en 5 januari 2019

Hoe voor de hand liggend is het om als Brassband met de naam Altena een bijdrage te mogen leveren aan de feestelijke activiteiten rondom het tot stand komen van de nieuwe gemeente Altena.

Kort na de beëdiging van de nieuwe gemeenteraad van Altena mogen wij dit heugelijke feit opluisteren met een tweetal concerten. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019 hopen we door middel van deze concerten de nieuwe gemeente een imposante muzikale start te geven die symbool staat voor het nieuwe Altena.

Tijdens beide concerten passeren alle 21 kernen die Altena rijk is, muzikaal de revue. Voor elke kern wordt er een passend stuk ten gehore gebracht. Denk hierbij aan ‘Sunrise over Blue Ridge’ van Dan Price, ‘Suite Gothique’ van Léon Boëllman (arr. Eric Ball) en nog veel meer arrangementen die horen bij ons Altena. De voorzitter van Altena Brass, Pieter van Rijswijk, vertelt u op de avond zelf bij welke kernen welk arrangement hoort.

Onze muzikale vrienden uit Altena in de deelstaat Nordrhein Westfalen in Duitsland, vertegenwoordigd met hun kerkkoor van de Lutherkirche aldaar, zullen hun muzikale felicitaties overbrengen en het geheel in een breder internationaal perspectief trekken. Altena houdt tenslotte niet op bij de Bergsche Maas of Merwede.

Ook mogen wij op de muzikale hulp van Christelijk Mannenkoor ‘Altena’ rekenen.

Het concert wordt op passende wijze afgesloten met een verenigend afscheid, waarbij alle muzikale deelnemers inclusief alle gasten betrokken zullen worden.

Locatie

OLV Kerk in Hank

Data

4 januari 2019 om 19.30 uur
5 januari 2019 om 16.00 uur

Toegang

Gratis.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor één van deze concerten via het aanmeldformulier. 

Aanmeldformulier concerten Altena Brass

Pagina opties