U bevindt zich op: home > Inwoners > Nieuws

Nieuws

 • Van ‘Samenwerkende Gemeenten AWW’ naar ‘Altena2019’

  In aanloop naar de fusie van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem, is besloten de werknaam te veranderen van ‘Samenwerkende Gemeenten Aalburg, Werkendam, Woudrichem’ naar ‘Altena2019’.

  Lees meer
 • Inspiratiedag Altena2019

  Hoe wordt de nieuwe gemeente Altena na 1 januari 2019 bestuurd en hoe ziet de dienstverlening eruit? Dat zijn de thema’s op de inspiratiebijeenkomst van 18 februari.

  Lees meer
 • Gemeente Altena belangrijke stap dichterbij

  Gemeenteraden kiezen definitief voor fusie

  De gemeenteraden van Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben definitief voor de fusie gekozen. Dinsdag 7 maart hebben zij alle drie in de vergadering het Herindelingsadvies vastgesteld.

  Lees meer
 • Snel internet voor Aalburg, Werkendam en Woudrichem binnen handbereik

  De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben de weg vrijgemaakt om circa 3.000 adressen in het buitengebied van een glasvezelnetwerk te voorzien.

  Lees meer
 • Uitslag fotowedstrijd 'Water in Altena'

  In het kader van de Week van ons Water zijn alle inwoners van de gemeenten Woudrichem, Aalburg en Werkendam uitgenodigd mee te doen aan een fotowedstrijd met als thema: Water in Altena.

  Lees meer
 • Het eerste icoonproject Altena2019 is van start gegaan

  Maandagavond 29 mei 2017 heeft de kick off plaatsgevonden van de Jongerenraad Going4OneAltena. In aanwezigheid van vele bezoekers waaronder familieleden, raadsleden en wethouders, stelden de 17 jongeren zich voor en deelden hun motieven, om deel te nemen aan deze Jongerenraad, met alle aanwezigen.

  Lees meer
 • Woudrichem, Aalburg en Werkendam moeten voor 2019 fuseren

  Gedeputeerde Staten ondersteunen het advies van Cees Veerman om uiterlijk 1 januari 2019 te komen tot een bestuurlijke fusie van Woudrichem, Aalburg en Werkendam.

  Lees meer
Archief

Informatie:
Projectbureau
Gemeentehuis Woudrichem
T: 0183-308105
E: projectbureau@altena2019.nl

Gemeenten:

 Gemeente Aalburg

Gemeente Werkendam

Gemeente Woudrichem

De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem fuseren per 1 januari 2019.  De naam van de nieuwe gemeente wordt Altena.